Carolien Rosendaal

Resultaten: 20 j / -28 kg

 

Toen ik bij zlim begon, was ik onzeker over mijn uiterlijk, vooral over mijn overgewicht. Gelukkig nu, een paar jaar verder en 30 kilo lichter, voel ik mij een stuk fitter en ben ik ook zelfzekerder geworden. Ik heb nu weer een gezond gewicht en dat wens ik toe aan iedere vrouw. Ik hoop dat ik veel vrouwen kan inspireren om net als ik met zlim en het nodige doorzettingsvermogen af te slanken op een veilige en verantwoorde manier.

 

 

Renee Asijee

Resultaten: 20 j / – 15 kg

 

Graag wil ik mij ervaring bij zlim met jullie delen:

Voordat ik bij zlim terecht kwam was ik al een half jaar bezig met sporten en afvallen. Helaas bereikte ik niet het gewenste doel dat ik voor ogen had en ging ik op zoek naar een concept dat gelijk resultaat biedt. Een kennis raadde mij aan om eens te kijken of zlim ook niet wat voor mij zou zijn. Al snel volgde de eerste afspraak waarbij mijn (afval)wensen aanbod kwamen. Met de centimeter-garantie wist ik gelijk waar ik aan toe was, wat mij ontzettend gemotiveerd heeft tijdens het sporten. Je krijgt veel verschillende en effectieve oefeningen waardoor je snel resultaat ziet. Ook op het gebied van eten ben ik heel erg goed begeleid en heb ik veel tips gekregen waardoor ik mijn gewenste resultaat in combinatie met het sporten heb bereikt! Kortom; echt een aanrader!

 

 

Carona Scheurwater

Resultaten: 54 j / -9 kg / -87 cm

 

Ik voelde me al een hele tijd niet fit en bovendien was ik een paar kilo te zwaar. Het lukte me maar niet om wat kilo’s af te vallen, doordeweeks ging het goed maar in het weekend kwam het er net zo makkelijk weer aan. Omdat ik ook last kreeg van mijn spieren en gewrichten waar geen oorzaak voor te vinden was ben ik gaan informeren bij zlim en heb ik een proefles genomen.


Ik heb absoluut geen spijt gehad. Zlim is voor mij dé oplossing. Vanwege mijn drukke baan heb ik weinig tijd maar bij zlim kan ik altijd sporten op de dagen en tijden die ik wil.


Ik ben er nog niet, maar inmiddels voel ik me veel fitter, ben ik al heel wat kilo’s kwijt en zit ik beter in mijn vel, mede door de goede begeleiding en de prettige sfeer.


Na het bereiken van het door mij gewenste gewicht ga ik dan ook zeker door met de onderhoudskuur om fit en op gewicht te blijven.

 

 

 

Karin Appeldoorn

Resultaten: 40 j / – 7,5 kg / – 51 cm

 

Na talloze diëten en mijn gewicht daarna niet op het bereikte niveau te kunnen houden, had ik voor het eerst het gevoel bij zlim niet op dieet te zijn.


Ik heb mijn streefgewicht bereikt met de professionele begeleiding, en door de gezonde manier van afvallen heb ik sindsdien niet de behoefte om dingen in te halen. Dankjewel!