Werkwijze in 4 stappen

1. Figuuranalyse

De eerste kennismaking bij Zlim is een GRATIS figuuranalyse. Misschien is het een drempel die je over moet; op de weegschaal staan en opgemeten worden door iemand anders. Maar geloof ons; ieder lichaam is mooi. Oké, gegeven: we gaan samen werken aan nog mooier. Ook wij zijn allemaal die drempel over gegaan en nog veel, heel veel mensen voor jou. Op negen plaatsen word je deskundig opgemeten. Aan de hand van de metingen stellen we samen een haalbaar plan op, gebaseerd op jouw individuele wensen. Bij Zlim is, met de schriftelijke centimetergarantie, resultaat gegarandeerd!.

2. Bewegen in Warmtecabines; effectief

Op basis van jouw figuuranalyse ga je onder deskundige begeleiding doelgericht bewegen in warmtecabines. Per keer zo’n 30 minuten. Door doelgericht te bewegen, verdwijnt overtollig vet op de plaatsen waar jij het wilt. In de cabines wordt het wel 38 graden. Dit zorgt voor optimale verbranding. Rug en gewrichten worden ontlast door het liggend uitvoeren van de oefeningen. Bijkomend voordeel is dat spierpijn tot het verleden behoord. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De Zlim methode bewijst zichzelf al meer dan 30 jaar. De Universiteit van Wageningen bevestigd dat deze werkwijze de ‘Zlimste’ manier om af te vallen is.

3. Ozontherapie: een mooie en strakke huid

Bij Zlim wordt hard werken beloond: afvallen zonder afvallers! Na het trainen in de warmtecabine ga je heerlijk een kwartier ontspannen in de ozoncabine. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend, je bloeddoorstroming gestimuleerd wordt en afvalstoffen afgevoerd worden. Cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

4. Voedingsadvies

Ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties: ze bieden allemaal snel resultaat maar het effect duurt maar even. Bij Zlim adviseren we je evenwichtig en gezond te eten. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo blijf je ook op lange termijn blij met je gewicht. Zlim wil samen met jou werken aan een langdurig effect.